Gastenboek

We vonden het heel leuk en hebben ons dan ook prima geamuseerd.  Voor de kindjes was dit echt ideaal, ze hebben genoten van het vele speelgoed binnen en buiten. Ook vonden ze de minispa geweldig want dit was hun eerste ervaring. Het was één van de betere huisjes die we al gehuurd hebben. Bedankt en zeker voor herhaling vatbaar. 

-Gerarda

Het was super!! Ook de grootouders waren enorm enthousiast! Het was eigenlijk een weekend voor hun 65 jaar huwelijk! Echt een onvergetelijk weekendje, zeker voor herhaling vatbaar!!
Tot binnenkort,

-Fam. Blomme

Ons verblijf in Huisje Bos is comfortabel en gezellig geweest. Het huisje en de omgeving waren prachtig.

-Andre

We hadden weer een geweldig weekend bij Huisje Bos.
Tijdens een wandeling in het bos achter het huis hebben we zelfs een hertje gespot. Leuk dat we hier zo dicht bij de natuur staan!

-Melissa

Oprecht bedankt voor dit weekend. Voor de tweede maal heb we genoten om hier te zijn. De vrienden en ons kindje vonden het ook enorm leuk!  We kunnen niet wachten om volgend jaar terug te komen.

-Jolien

Opnieuw een zalig weekend in Huisje Bos mogen meemaken. Deze keer was het onze lustrrumeditie in de Ardennen en Mia had zelfs een leuke attentie achtergelaten, een echte aanrader.

-Geert

We hebben een super weekend achter de rug! Heel gezellig huis met alles erop en eraan, was gewoon top! 

-Frank

We hebben samen met de familie genoten van Huisje Bos.  Alles was weer prima in orde.  Het was heerlijk in de sauna en minispa en we hebben uren bijgepraat aan het houtvuur buiten.  Bedankt voor de gezellige herinneringen!

-Karen

Wij hebben intens genoten van ons weekendje! De superlatieven van Theo waren terecht! Echt heel fijn! Alles wat we nodig hadden was er.

-Dieter

We hebben een heel fijn weekend gehad in jullie vakantiehuis. Bedankt om alles zo piekfijn klaar te zetten bij onze aankomst.

-Agnes

Bedankt voor jou mooie huisje in het bos aan ons toe te vertrouwen. We hebben allemaal één voor één genoten van dit weekend zowel van de jacuzzi/sauna/gezelligheid en de netheid.

-Emma

Wij zijn veilig aangekomen in Huisje Bos. Het is fantastisch om hier terug te  zijn, zo mooi hier! 

-Anton

Ben jij bij ons op bezoek geweest?
Heb je een vraag of een voorstel?
Vertel ons wat je vond van je verblijf!

Contacteer ons via e-mail of telefoon!